Detaje njoftimi doktor33

sht82022

PËRKTHYES ANGLISHT - SHQIP dhe ITALISHT - SHQIP

Njoftim Anonim
Tel. +355 4 4813176
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
1489
Të gjitha të Shqipërisë

LIFE sh.p.k, Shoqëri lider në sektorin e publikimeve shkencore e specializuar në botimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve informative të abonimit si libra, revista, dhe kurse formimi në fushën mjekësore dhe juridike. Kërkon të punësojë: përkthyes anglisht-shqip dhe italisht-shqip.

Kriteret:

Të ketë mbaruar studimet e larta për përkthim/interpretim ose Fakultetin e Mjekësisë
Të jetë njohës ekselent të gjuhës angleze/italiane
Të jenë njohës shumë të mirë të shqipes së shkruar nga ana drejtshkrimore dhe gramatikore në nivel maksimal
Të kenë eksperiencë pune të mëparshme në këtë fushë


Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre të detajuar në adresën dergocv@life.com.al, duke vendosur në subjekt pozicionin e punës për të cilin po aplikojnë.

Do të kontaktohen për intervistë vetëm personat që plotësojnë kriteret e mësipërme.

Adresa: Rruga e Barrikadave, pallati Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish-kinema 17 Nentori)
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al
Tel. +355 4 4813176
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>