Kush jemi

LIFE është e para shtëpi botuese në Shqipëri e specializuar në fushën e profesionistëve të shëndetit që ka lindur nga një bashkëpunim me EDRA LSWR.
LIFE ka si pikësynim të jetë një pikë referimi për të gjithë profesionistët e shëndetit, duke prurë në Shqipëri produkte që kanë rezultuar të suksesshme në Itali të tilla si Doctor33.it, Farmacista33.it, Odontoiatra33.it, dhe kanë ndryshuar panoramën kulturore të shëndetësisë italiane.
Gjatë vitit të kaluar kemi arritur të krijojmë reputacion mes profesionistëve të shëndetit, duke servirur portale të suksesshme sot si Farmacist33, Doktor33 dhe Dentist33. Të njëjtën cilësi dhe integritet synojmë të ruajmë e zhvillojmë në vazhdimësi nëpërmjet librarisë sonë.

Redaksia:
Dorina Gjuzi
 
Adresa:
Rruga Barikadave, Pallati "Galeria e Tiranës", Tiranë
NIPT: L41629010D

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Programet Orientuese për Provimin e Ricertifikimit
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>