Detaje njoftimi doktor33

shk42021

“Neurologjia dhe Neurokirurgjia të Ilustruara”, botimi i pestë

Njoftim Anonim
Tel. 0696053527
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
1610
Shes| Të gjitha të Shqipërisë

Botimet Life, sjellin në shqip librin ideal për studentët e mjekësisë dhe mjekët e rinj.

“...deri më tani, ky është libri më i mirë i neurologjisë me të cilin
mund të përballet një student i mjekësisë.”
Stu White në Gazetën e Spitalit St Mary

“...libri më i vlefshëm, i rekomanduar për bibliotekën e
çdo praktikuesi të mjekësisë.”
J A S Hall në West Indian Medical Journal
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>