Detaje njoftimi doktor33

mar182021

"Manuali i sëmundjeve infektive", edicioni i dytë

Njoftim Anonim
Tel. 0696053527
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
1989
Shes| Të gjitha të Shqipërisë

Botimet Life, sjellin në shqip një thesar të mjekësisë infektive

Ky manual, që ka lindur nga bashkëpunimi i shumë shkollave të infektivologjisë, iu drejtohet kryesisht studentëve dhe të sapo diplomuarve në sëmundjet infektive, por mund të jetë një instrument i dobishëm konsultimi edhe për mjekët e disiplinave të tjera.


Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.

Redaktor shkencor: prof. dr. Arjan Harxhi

Vizitoni: www.life.com.al, për detaje të tjera mbi librin dhe për ta blerë atë online.
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>