verbëri

qer242022

Shoqata e Oftalmologjisë Shqiptare: Të nisë depistimi i pacientëve me diabet një herë në vit. Të krijohet regjistri kombëtar i pacientëve me retinopati diabetike

Në një kohë kur sëmundja e diabetit po shndërrohet si epidemi jo vetëm në Shqipëri por në të gjithë botën, mjekët oftalmologë i kërkojnë Ministrisë së Shëndetësisë të...
transparent

nën292022

Identifikohet lidhja midis degjenerimit makular dhe sëmundjeve kardiovaskulare

Sipas një studimi të botuar në BMJ Open Ophthalmology, pacientët me një formë të degjenerimit makular të lidhur me moshën (AMD) gjithashtu janë më të rrezikuar për...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>