gërhitje

kor72022

Pas menopauzës, nivelet e ulëta të hormoneve seksuale shtojnë mundësinë e gërhitjes dhe apnesë së gjumit

Gratë e moshës së mesme me nivele të ulëta estrogjeni dhe progesteroni kanë më shumë gjasa të gërhijnë dhe të raportojnë simptoma të apnesë obstruktive të gjumit...
transparent

sht82022

Dremitjet gjatë ditës janë të lidhura me një rrezik të shtuar për hipertension

Sipas një studimi të publikuar në Hypertension, një dremitje me baza të rregullta ditore shoqërohet me një rrezik më të lartë për hipertension, por edhe për iktus. Studimi u krye...
transparent

maj192023

Autizmi. Simptomat otorinolaringologjike në moshë parashkollore mund të shtojnë rrezikun

Çrregullimet otorinolaringologjike (ORL) që prekin veshët dhe traktin respirator janë të shpeshta te fëmijët e vegjël me një diagnozë të mëvonshme të autizmit ose me tipare të...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>