steatohepatiti jo alkolik

kor192022

Steatoza hepatike jo alkolike. Strategjitë e nevojshme për të luftuar obezitetin dhe pandemitë e diabetit

Për të trajtuar në mënyrë efektive epideminë e steatozes hepatike jo alkolike dhe steatohepatitit jo alkolik (NAFLD/NASH), nevojiten dy qasje terapeutike të personalizuara...
transparent

kor192022

Steatoza hepatike jo alkolike. Strategjitë e nevojshme për të luftuar obezitetin dhe pandemitë e diabetit

Për të trajtuar në mënyrë efektive epideminë e steatozes hepatike jo alkolike dhe steatohepatitit jo alkolik (NAFLD/NASH), nevojiten dy qasje terapeutike të...
transparent

dhj62022

Sëmundja hepatike te diabetikët dhe lidhja me mutacionet gjenetike

Një mutacion gjenetik i lidhur me sëmundjen hepatike, veçanërisht një mutacion pikash në gjenin për proteinën rregullatore të glukokinazës (GCKR), mund të sjellë nivele...
transparent

sht132023

Steatohepatiti. Disa teste jo-invazive mund të shmangin biopsinë

"Aktualisht, diagnostikimi i MASH-it në fazë të hershme kërkon një biopsi të mëlçisë, e cila është një proces i dhimbshëm, invaziv dhe i kushtueshëm. MASH-i vazhdon...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>