Hidrokarbure

maj152023

Artriti reumatoid. Hidrokarburet aromatike policiklike shtojnë rrezikun

Ekspozimi ambiental ndaj hidrokarbureve aromatike policiklike (PAH) është i lidhur fort me rritjen e rrezikut për zhvillimin e artritit reumatoid. Këto janë përfundimet e një...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>