Detaje njoftimi doktor33

maj82018

Farmatech Sh.p.k. Tiranë, kërkon: Farmaciste

Njoftim Anonim
Tel. 00355 696053528
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
424
Të gjitha të Shqipërisë

Farmatech Shpk kërkon të punësojë një farmaciste për të punuar në depo.

Kandidatja duhet të ketë mbaruar arsimin e lartë për Farmaci. Përparësi përbën mesatarja dhe gjuhët e huaja.

Kontrata, sipas kodit të punës në fuqi.


Dërgoni cv-në bashkë me diplomën dhe listën e notave tek: ermelaselimi@gmail.com

Tel: 069 6053528

Adresa: Rruga e Barrikadave, Pall/Galeria e Tiranës nr 6 (ish-Kinema "17 nëntori")
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>