Detaje njoftimi doktor33

qer12018

Elbasan. Kërkoj mjek/e stomatolog/e

Njoftim Anonim
Tel. 00355 69 94 94 500
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
368
Elbasan

Kërkohet mjek/e stomatolog/e në Elbasan.
Të jete i/e licencuar dhe me eksperiencë.

Të interesuarit të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Cel. 00355 69 94 94 500
e-mail: klinikaviradental@outlook.com

Adresa:
Lagjja Kongresi i Elbasanit,
Rruga Koço Brisku
Pll. i Ri
Elbasan
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>