Kardiologji

tet72019

Pajisjet e implantueshme kardiake dhe komplikacionet pas implantimit

Mundësitë që pacientët të shfaqin komplikacione pas implantimit të një pajisjeje kardiake elektronike (CIED), ndryshojnë në varësi të strukturës në të cilën i nënshtrohen procedurës, sipas një studimi të zhvilluar në 174 spitale në...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>