Diabetologji

kor52014

Strategji e re që ruan qelizat-β të pankreasit

Një strategji e re terapeutike për pacientët me diabet tip 1 mundëson ndjekjen e kontrollit metabolik nëpërmjet ruajtjes së funksionimit të qelizave beta të pankreasit, shkatërrimi autoimunë i të cilave lidhet me një çrregullim të përgjigjes imune.

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>