Diabetologji

sht32020

Diabeti. Një test ambulator mund të nxjerrë në pah dobësinë muskulare dhe të parandalojë rrëzimet

Sipas një studimi të botuar në “Gait and Posture”, një test i thjeshtë, ambulator dhe jo invaziv mund të përdoret për të monitoruar dobësinë muskulare, në mënyrë që të bëhet një vlerësim më i mirë i rrezikut për rrëzim te pacientët...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>