Focus

maj62019

Abuzimi me opioidet për dhimbjen pas operatore. Duhet më shumë kujdes në përshkrim

Një seri me tre studime të publikuara në “Lancet”, vë në dukje, mes praktikave aktuale të menaxhimit të dhimbjes pas operatore, përdorimin e barnave opioide në periudhat para- dhe pas operatore, që mendohet se luan një rol të...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>