Gjinekologji

sht92020

Ulipristal acetate. Komiteti i sigurisë në EMA rekomandon revokimin e autorizimit për përdorim në fibromat uterine

Komiteti i Sigurisë në EMA (PRAC) ka rekomanduar revokimin e autorizimeve të marketingut për ulipristal acetate 5 mg: rishikimi i përfunduar së fundmi ka...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>