News

sht152020

Covid-19 në Shqipëri. Përfaqësuesja e OBSH-së, dr. Bettina Menne: Trend në rritje i vdekshmërisë

Shifrat e rasteve të reja të prekura nga Covid-19 vijojnë të jenë të larta dhe pritet të rriten edhe më shumë javën që vjen, për shkak të fillimit të shkollave. Sipas përfaqësueses...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>