enë gjaku

gus12023

Glukokortikoidet në lindjen e parakohshme. Efekte negative në sistemin kardiovaskular të foshnjave

“Glukokortikoidet sintetike më të përdorura, d.m.th. deksametazoni dhe betametazoni, kur administrohen para lindjes përshpejtojnë maturimin e mushkërive të fetusit...
transparent

sht52023

Parkinsoni. Një analizë gjaku mund të bëjë të mundur diagnostikimin e hershëm

Një studim i publikuar në “Science Translational Medicine” tregon se sëmundja e Parkinsonit mund të zbulohet më herët nëpërmjet një analize gjaku. “Aktualisht, Parkinsoni...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>