Pediatri

sht12020

Ushqimet për fëmijë. Shtohen produktet, por është ende shumë e lartë përmbajtja në sheqerna

Ushqimet për fëmijë në treg janë shumëfishuar ndjeshëm vitet e fundit me një rritje prej 80% të produkteve në dispozicion, por nivelet e sheqerit që përmbajnë këto produkte janë akoma shumë të larta. Kjo është...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>