Diabetologji

kor122014

Diabet tip 1: Testohet pankreasi bionik

Pankreasi artificial ( bionic pancreas) nuk është fantashkencë por realitet: zhvilluar nga studiuesit e Boston University dhe e Massachusetts General Hospital, pajisja portative kohët e fundit është përdorur për të rregulluar nivelet e glukozës në gjak në një grup pacientësh me diabet tip 1...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>