Focus

sht162020

Gjinekomastia, një trend shqetësues që po rritet vazhdimisht. Studimi 20-vjeçar danez

Gjinekomastia, ose proliferimi i indit të gjëndrës mamare te meshkujt, është një gjendje e shpeshtë, por pak e studiuar. Të dhënat e disponueshme të prevalencës bazohen në popullatat e zgjedhura të pacientëve ose te rastet e autopsisë, me...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>