Pediatri

qer102019

Publikohen udhëzimet e përditësuara për procedurat dentare sedative te fëmijët

Me një dokument të botuar në “Pediatrics”, Akademia Amerikane e Pediatrisë (AAP), në bashkëpunim me Akademinë Amerikane të Dentistrisë Pediatrike, ka përditësuar udhëzimet e saj për procedurat dentare që...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>