News

mar122019

Viti 2018. Bie me 17.4% numri i lindjeve

Numri i bebeve që lindin, po reduktohet nga viti në vit. Sipas raportit më të fundit të INSTAT-it, lindjet kanë rënë me gati 17.4 %. Në 1 janar 2019, kemi pothuajse 3700 më pak meshkuj të moshës nga 0-4 vjeç dhe gati 3000 femra më...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>