emigrimi

mar122019

Viti 2018. Bie me 17.4% numri i lindjeve

Numri i bebeve që lindin, po reduktohet nga viti në vit. Sipas raportit më të fundit të INSTAT-it, lindjet kanë rënë me gati 17.4 %. Në 1 janar 2019, kemi pothuajse 3700 më pak meshkuj të moshës nga 0-4 vjeç dhe gati 3000 femra më...
transparent

nën52019

Mjekët shqiptarë drejt Gjermanisë. 160 largime përgjatë vitit 2019

Mjekët e rinj që dalin nga sistemi ynë arsimor, duket se synojnë gjithnjë e më shumë vendet e Perëndimit për të ushtruar profesionin e tyre. Gjermania është shteti që u ka hapur derën mjekëve të rinj dhe jo vetëm. Në zyrat e...
transparent

shk212020

3000 mjekë shqiptarë në Europë. Vetëm në Gjermani kanë ikur 1000 vetë

Mjekët shqiptarë çdo ditë e më shumë po synojnë vendet e Bashkimit Evropian, ku vendin e parë duket se e mban Gjermania. Ministria e Shëndetësisë: Po bëjmë gati një paketë mbështetëse me lehtësira fiskale...
transparent

mar52020

Kequshqyerja është e lidhur me ankthin psikologjik

Një ekip kërkimor në Kanada, ka zbuluar se kequshqyerja është një ndër faktorët që ndikojnë në ankthin psikologjik te të rriturit. Përveç treguesve nutricionalë, faktorë të tjerë që kanë rezultuar të lidhur me parehatinë psikologjike...
Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>