Pediatri

maj252015

Diabeti tek adoleshentët: shtohen ndërlikimet

Sipas një studimi të bërë tek djemtë adoleshentë në Kolorado, midis viteve 1998 dhe 2012 janë rritur në masën 55% rastet e ndërlikimeve ndonjëherë edhe vdekjeprurëse si ketoacidoza në momentin e diagnozës se diabetit të tipit 1, për shkak të vonesës në diagnostikim dhe në trajtim. “Ketoacidoza ...

Logo Medikey
icona
Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey

 


Të dhënat e kërkuara prej jush janë të mbrojtura nga Min. Shën.Departamenti I vlerësimit Farmaceutik dhe Farmakovigjilenca n.800.I/15/1267 e 22 marsit 2000

Për të patur akses është e nevojshme regjistrimi në Medikey.

Download Center

Principi e Pratica Clinica
Artikuj të shkëputur
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Urdhëra dhe Udhëzime
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
Projektligje dhe Ligje
shkoni në download >>